top of page
GK_LOGO (2).png

Invata sa kitesurf

download.jpg

Hai să devii kitesurfer!
Kitesurfing-ul este un sport fantastic. Hai să testezi, să faci cursul și să începi să înveți. Îți va plăcea! Ia-ți timp să înveți kitesurf și viața ta se va schimba! Îți promit!
Kitesurf în Insula Gökçeada
Gokceada Kitesurf oferă mai multe cursuri diferite de kitesurfing în Insula Gökçeada.
Timpul tău este important, alege școala de kite potrivită, alege ce e mai bun!
De ce  Gokceada Kitesurf:
    Suntem o echipă de kitesurferi motivați și ne iubim munca. Vei învăța cu cei mai buni instructori cu experiență de minim 4 ani în predarea sportului. 
    Facem cursuri pentru toate nivelurile, de la începător la avansat.
    Instructorii noștri sunt cei ma buni instructori cu certificare și experiență internațională. 
 – Organizația Internațională de Kitesurf, rețea internațională cu peste 7000 instructori în toată lumea. Alege un instructor  certificat!
    Toate cursurile noastre se fac cu cel mai nou echipament North.
    Toate cursurile noastre și programele includ: echipament complet
    Oferim ore de curs private și semi-private. Dar ce înseamnă toate astea pentru tine?
    Ore de curs private - cel mai bun mod de a învăța Kitesurf. Vei avea toată atenția instructorilor tăi pe parcursul procesului și singurul lor obiectiv este să te ajute pe tine să îți îndeplinești obiectivul de a învăța kitesurf. 
    Cu cât grupul este mai mare cu atât vei avea mai puțin timp cu un instructor. 
    Cu cât grupul este mai mare, cu atât este mai mare și sansa ca cineva mai încet decât tine să îți întarzie procesul de învățare. 
    În timpul cursului - dacă ești într-un grup cu mai multe persoane va trebui să împarți echipamentul cu ele și să aștepți o perioadă mai lungă de timp. 
    Siguranța - dacă un instructor învață să spunem 4 sau 6 persoane și are între 2 și 4 kite-uri, siguranța ta este amenințată - nimeni nu iși dorește asta!
    Atunci cand înveți kitesurf vrei ca instructorul tău să fie aproape de tine.
    Dacă ai probleme cand ești în apa și instructorul tău este focusat pe altcineva, cui ii pasă de tine?


    Întrucât esti începător, lucrurile ar putea scăpa de sub control rapid și te poți găsi într-o situație periculoasă. Este important pentru siguranța ta și a celorlalți ca instructorul să fie aroape de tine și să controleze procesul de învățare. 
    La finalul acestui program vei deveni kitesurfer independent pregătit să cucerească noi destinații, condiții diferite de apă și vânt! Vei fi kitesurfer certificat și vei primi un card de membru, pe care îl poți folosi să închiriezi echipamente în toată lumea. 

bottom of page